Anne Van heule Loopbaanbegeleiding ToFeelGood

Ik nam mijn leven onder de loep en maakte keuzes,
soms moeilijke keuzes.
Stap voor stap bewandelde ik mijn weg
naar innerlijk welzijn

De meest verrijkende ervaring!

Anne en To Feel Good

Door mijn vaste wil om me goed en gelukkig te voelen zorgde mijn eigen zoektocht na 5 jaar opleiding voor een carrière-switch. Het werd mijn passie om mensen te helpen zich goed te voelen en hen naar een hoger niveau te tillen.

De psychosociale inzichten en hetgeen ik leerde zowel op persoonlijk vlak als in de bedrijfswereld wil ik je graag doorgeven, de goede beslissingen, en ook de minder succesvolle. Mijn leerproces benut ik om je vooruit te helpen in de complexe problematiek in de relatie tussen mensen, en de dynamiek en sfeer die hieruit voortvloeit.

Mijn enthousiasme en helikopterview brengen je terug naar de essentie en naar je verlangen om impact te hebben op je eigen leven en om te geloven in je capaciteiten en in je eigen kracht, zowel privé als op het werk.

Het is mijn missie om je te inspireren het beste uit jezelf te halen!

Mijn eigen zoektocht naar welzijn en gezondheid in lichaam en geest werd mijn passie om anderen te begeleiden naar bewustwording, geluk en authenticiteit. Mijn tegenslagen én mijn successen delen om anderen te begeleiden werd mijn missie, vanuit mijn positieve drive “dat er een oplossing bestaat voor elk probleem”.

Individuele coaching en therapie
Sint-Gillis-Waas
Antwerpen
Online

Persoonlijke ontwikkeling
Loopbaanbegeleiding
Studiekeuzebegeleiding
Online trainingen

Mensen helpen om zich goed te voelen geeft me ontzettend veel energie, wat ik pas ontdekte na een carrière-switch. Ik volgde een 4-jarige HBO opleiding aan de Academie voor Poly-energetische Therapie in Nederland, en ben sinds 2015  integraal therapeute en coach in mijn thuispraktijk. Mijn passie voor psychosociale inzichten bundel ik met mijn ervaring als werkgever en als werknemer, en met mijn levenservaring die doorspekt is met mijn hardnekkig geloof in balans en in lichamelijk en mentaal welzijn.

Omdat ik merkte dat gezondheid en innerlijk welzijn hand in hand gaan volgde ik in 2018 een jaaropleiding medische basiskennis, omdat ik zelf al vele jaren sukkelde met mijn gezondheid. En omdat ik de mensen bekijk in hun geheel, dus niet alleen mentaal en emotioneel, maar ook cognitief, fysiek en sociaal. Mijn achtergrond als marketeer zorgt er dan weer voor dat ik persoonlijk welzijn koppel aan duurzaam ondernemen en welvaart. Ook vrouwelijke ondernemers ondersteun ik in hun zoektocht naar sterk leiderschap en persoonlijke groei, met als doel gelukkige medewerkers en een succesvolle en toekomstgerichte onderneming.

De energie die ik elke dag terugkrijg van de mensen die ik zie evolueren geeft me de drive om zelf ook verder te blijven groeien en me nog meer te specialiseren om de menselijke belevingen en hindernissen om te vormen naar dromen en doelen.

De aanzet voor mijn bewustwording was toen ik niet kon antwoorden op de vragen:

Wat wil ik zelf?
Waar word ik gelukkig van?
Is dit mijn keuze of de keuze van anderen?

Als je jezelf deze vragen stelt, dan is het moment rijp om eens stil te staan, en te ontdekken wat er scheelt.
In onderstaande video vertel ik hoe ik mijn leven onder de loep nam.

Als het even moeilijk is,
is dit een uitnodiging om te veranderen

Verwacht van mij geen onpersoonlijke theorie die oppervlakkig is en onbruikbaar in de dagelijkse realiteit.

Wel één-op-één gesprekken, meteen te hanteren tips, individuele opvolging en informatieve, leuke workshops die onmiddellijk bruikbaar zijn en je een stap vooruit helpen.

Belangrijke dingen die je terugbrengen naar de basis, naar de oorsprong van je authentiek zijn, naar dat wat diep in jezelf belangrijk is om te voldoen aan je eigen normen en waarden waar je (onbewust) voor staat.

Alles wat je nodig hebt voor balans en welzijn.

Gelukkig leren zijn is niet altijd gemakkelijk, en heeft te maken met je onverwerkte gevoelens. Even stilstaan bij jezelf, en zorgen voor je innerlijk leven, leert je mild te worden voor jezelf, waardoor je stap voor stap leert jezelf graag te zien. Dan pas kan je verwerken wat al zo lang is blijven zitten, want onverwerkte emoties gaan niet weg, ze zetten zich vast in de cellen en blijven vele jaren zitten. In moeilijke momenten voel je die onaangename emoties. Professionele hulp zorgt ervoor dat je die op korte termijn kunt verwerken, zodat je denken en je gedrag bewuster wordt, en je je niet meer laat leiden door die oude, onbewuste overtuigingen.

Inzicht in jezelf verrijkt je leven

Mijn missie

Leren je goed voelen is volgens mij de zin van het leven, en elk heeft zijn eigen weg te gaan. Het is een groeiproces en hoe ouder en wijzer je wordt, hoe meer je hierin bedreven geraakt. Jammer genoeg zijn sommige gebeurtenis te zwaar om dragen, en duurt het erg lang eer je er zelf uit geraakt. Professionele hulp inschakelen duidt op een sterkte, en niet op zwakte. Inzien dat het even te lastig is, kan ervoor zorgen dat je 10 jaar voorsprong krijgt in je persoonlijke ontwikkeling.

Jezelf op de eerste plaats zetten en zorgen dat je rust krijgt vanbinnen, daar is niets egoïstisch aan. Dan wordt je een beter mens, milder voor jezelf, vriendelijker voor je omgeving, en warmer voor onze maatschappij. Dit zorgt ervoor dat je je talenten leert benutten, wat eer geeft aan hetgeen we meegekregen hebben bij onze geboorte. In het vliegtuig leren de stewardessen ons toch ook om eerst het zuurstofmaskertje bij onszelf te zetten?

Ik maakte er mijn levensmissie van om vanuit een diep menselijk respect voor ieders unieke persoon welzijn te stimuleren. Zonder oordeel over jou als persoon, maar vanuit een liefdevolle verbinding. Wat jou als mens getekend heeft en hoe dit je kracht ondermijnde en je beslissingen heeft beïnvloed, je tegenslagen en ook je successen bepaalde, dat is wie jij bent en dat is net hetgeen waaruit je kan leren.

Ik word blij

als ik zie hoe mensen evolueren naar hun eigen authenticiteit, als ik zie hoe ze zich stap voor stap beter in hun vel voelen, en ze nieuwe inzichten meteen toepassen in hun dagelijks leven, zowel in hun privéleven als op het werk. Dit geeft mij energie!

Coaching en therapie verstevigt je fundament!

Wil je ook een goed gevoel en is dit iets voor jou? Bel me op +32 (0)474.914.956, mail me op [email protected] of neem contact via onderstaand contactformulier

Contact