Getuigenissen

Cliënten vertellen

 • Rita, 58 jaar:
  Het juiste begrip, het juiste woord is voor mij belangrijker dan de juiste pil. Gelukkig ben ik bij jou geweest. Sedertdien ben ik veel rustiger. Ik had de klik gemaakt. Niets moet. Daarnet nog de visualisatie gedaan, heeft me goed gedaan. En ik hoor je stem. Gelukkig heb ik jou ontmoet op mijn pad. Nu weet ik dat het goed komt. Door jou ben ik gerust. Dank je wel hiervoor.
 • Jerome, 26 jaar:
  Professioneel, gepassioneerd en wetenschappelijk onderbouwde sessies waar echt nog eens de tijd wordt genomen om te luisteren. Voel na een reeks begeleidingen een enorm (innerlijk) verschil. Via verschillende technieken en vooral in samenspraak wordt er gewerkt op eigen tempo. Zeker een aanrader!
 • Patrick, 55 jaar:
  Bij Anne leer je jezelf kennen op een manier die je voorheen nog niet zou kunnen bedenken. Er werd gelachen maar ook intens gehuild, er werden al spelend dingen naar boven gehaald die me deden stilstaan bij mezelf. Ik had 8 sessies nodig, dan voelde het alsof ik mijn verhaal had verteld, en Anne had dit er op een fijne rustige manier uitgehaald. Alles kwam aan bod, en de puzzelstukken vielen in elkaar. Bij de laatste sessie kreeg ik mijn ToFeelGood cirkel, ik kreeg een ongelooflijk mooi beeld van wat ik gedurende weken/maanden had gedaan. Dit was ongetwijfeld de mooiste sessie voor mij.
 • Evelien, 22 jaar:
  Dankzij de hulp van Anne ben ik een hele grote stap dichter bij mezelf gekomen. Tijdens de sessies heb ik mezelf leren kennen, erkennen en waarderen. Ik bleef jarenlang in vastgeroeste gedachtepatronen rondlopen en het werkte zo bevrijdend om mijn “oude ik” samen met Anne los te laten. Mijn angsten en andere obstakels werden bekeken, aangepakt en er werd een nieuwe betekenis aan gegeven. Stap voor stap, met een lach en soms een traan, kon ik mezelf en mijn moeilijkheden vanuit een geheel ander gezichtspunt bekijken. Door al de inzichten die Anne mij gegeven heeft, heb ik mogen ervaren dat ik nu een stuk steviger in mijn eigen ‘zijn’ kan staan. Ik heb geleerd mijn emoties niet langer te onderdrukken, mezelf de vrijheid te geven die ik verdien en meer af te gaan op mijn buikgevoel. Op deze manier hoop ik mijn innerlijke vuurtje en het magische kindje dat in mij zit de rest van mijn leven steeds groter te laten worden. Heel erg bedankt voor de enorme (nieuwe) impuls die mijn leven nu gekregen heeft!
 • Dirk, 43 jaar:
  Het was lastig te beslissen om naar een therapeut te gaan. Maar de dagen dat ik bij Anne was zijn mij ontzettend veel waard geweest. Ik voel mij stukken beter dan de dag toen ik bij haar voor het eerst kwam, ik heb nu mezelf voor een groot deel teruggevonden. Ik kan nu eindelijk verder trachten te zoeken en te voelen. Ik heb met de zwarte vlek in mijn verleden bijna volledig komaf gemaakt. Heb nieuwe uitdagingen aangegaan, waar ik vroeger zou verstijven van de faalangst en onzekerheid. Hierdoor heb ik een veel fijner sociaal leven. In ieder geval: Bedankt Anne, en misschien kruisen onze paden wel eens terug.
 • Valerie, 33 jaar:
  Bedankt om me te helpen in mijn zoektocht naar wat rust, vertrouwen en eigenwaarde, naar wat meer het gevoel zoals ‘een visje in het water’. Bedankt om in me te geloven en om me serieus te nemen. Met mij gaat het eigenlijk echt goed op het moment… Ben terug alleen maar voel me er oké bij. Ik heb de laatste jaren veel opgestoken bij jou, bij Christel, op de Schans…en ik geloof dat het nu zijn vruchten begint af te werpen. Ik begin mezelf terug te accepteren wat dan weer de beste remedie is tegen mijn angsten. Je doorkruist nog steeds dagelijks mijn leven en ik blijf er heel actief mee aan de slag. Waarvoor nogmaals een warme dankjewel! Graag tot op een workshop!
 • Didier, 50 jaar:
  Het is bizar en confronterend om, weliswaar pas na diverse sessies, tot de vaststelling te komen dat je jezelf een heel andere wereld geschapen hebt. Eén die erg veilig lijkt, maar o zo ver weg ligt van de emoties die je indertijd verdrukt hebt. Anne pusht je met fluwelen handschoenen naar je eigen kern. Ze helpt je door je eigen pantser te gaan. Dit toelaten is op zich al moeilijk genoeg maar op termijn zeer waardevol. Hiervoor moeten er wel wat clichés sneuvelen. Een man mag best wenen, je bent niet belachelijk als je jouw energie en emotie een kleur geeft, het is bevrijdend om met een honkbalknuppel op een boksbal te meppen.

Wil je ook een goed gevoel en is dit iets voor jou? Bel me +32 (0)474.914.956, mail via Anne@ToFeelGood.be of neem contact via onderstaand contactformulier

Contact

Ik bekijk de mens in zijn geheel
Op mentaal en emotioneel vlak
maar ook op cognitief, fysiek en sociaal vlak

Het leven moet voorwaarts geleefd worden maar kan alleen achterwaarts begrepen worden

Sören Kierkegaard, Deense Filosoof