Persoonlijke ontwikkeling

Investeer in jezelf,
word wie je bent

Therapie en coaching 1 op 1 in mijn praktijk

Een moeilijke band met je mama als kind, een stukgelopen relatie met een (narcistische) partner of collega, afscheid van een geliefde, een job of je thuis… Je rugzakje kan aardig gevuld raken.
In een traject voor persoonlijke therapie help ik jou weer wat lichter te leven. Hervind je creativiteit en bouw aan zelfvertrouwen.
Ga weer vrolijk door het leven met zorg voor jezelf.

Mijn specialisaties

Hier breng ik jou naartoe:

  • Je ik-sterkte terugvinden | Voor anderen ben jij die sterke alles-oplosser. Vanbinnen voel je je zo al lang niet meer. Wat wil jíj eigenlijk? Waar word jij blij van? Doe je meestal dingen voor anderen? Wat maakt jou gelukkig? Die vragen beantwoorden we. Jij staat weer in je kracht.
  • Een oplossing voor je vermoeidheid | Zit je op het randje van een burn-out? Met ademhalingsoefeningen en visualisaties help ik je weer rust te vinden. Je ontdekt stapje voor stapje hoe je aan zelfzorg doet en gaat weer bewust eten en drinken, ademen en rusten.
  • Opnieuw naar dat zelfvertrouwen | Haalde iemand je geloof in jezelf helemaal onderuit of blijft kritiek gewoon dagen hangen? Samen krijgen we inzicht in je relaties en onzekerheden. Ik help je om al je positieve kanten opnieuw te ontdekken en ze te gebruiken om te groeien.
  • Zonder twijfel beslissingen nemen | Wil je dingen veranderen in je relatie, in je gezin of op het werk maar blijft het bij onbereikbare dromen? We brengen in kaart welke stapjes nodig zijn. Je weet weer waar je goed in bent en welke investeringen in jezelf nodig zijn.

“Het juiste begrip, het juiste woord is voor mij belangrijker dan de juiste pil. Gelukkig ben ik bij jou geweest.
Sedertdien ben ik veel rustiger. Ik had de klik gemaakt. Niets moet. Daarnet nog de visualisatie gedaan, heeft me goed gedaan. En ik hoor je stem. Gelukkig heb ik jou ontmoet op mijn pad. Nu weet ik dat het goed komt. Door jou ben ik gerust. Dank je wel hiervoor.” Rita, 58 jaar.

Nog meer getuigenissen

Op dit recept mag je vertrouwen:

  • Ik zet je aan het werk | Om te groeien moet je werken. Maar de opdrachtjes die ik jou geef, brengen inzichten die je een leven lang bijblijven en waar je op kan terugvallen wanneer je weer twijfelt. Zo blijf je vertrouwen op je buikgevoel. De sessies zijn een pure investering in jezelf.
  • Ik gebruik bewezen technieken | Als poly-energetisch therapeut volgde ik trainingen EMDR, NLP, hypnose- en regressietherapie en een opleiding medische basiskennis. Door mijn kennis van anatomie, fysiologie en pathologie breng ik je snel inzicht in de impact van je klachten op je lichaam. Mijn werk is dus onderbouwd. Ik leer je het piekeren los te laten en weer te verbinden met jezelf en met je lichaam. Laat die angsten los en spaar zo energie.
  • Ik help je groeien | Ik heb een pak ervaring: als hsp in het leven, als bedrijfsleider. Resultaat? Een zachte, maar volhardende sparringpartner die jou uitdaagt dingen te veranderen. Bovendien wijs ik je de weg naar trainingen, boeken en instanties die je kunnen helpen. Hou het niet bij dromen.

Wil jij ook (terug) naar To Feel Good?

Tarief

Een sessie van 1u15 kost €80 incl. btw.

Een sessie van 1u kost €60 incl. btw. Ervaring leert me dat je evolutie dan iets trager loopt, maar als het financiële een rol speelt, wil ik jou uitzonderlijk hiermee helpen.

Contact

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

Bel me op +32 (0) 474 91 49 56, mail naar Anne@ToFeelGood.be
of vul het contactformulier in.

Contactformulier