Persoonlijke ontwikkeling

Investeer in jezelf,
word wie je bent

Therapie en coaching individueel in mijn praktijk
Sint-Gillis-Waas, Antwerpen of online

Je rugzakje kan aardig gevuld raken. In een traject voor persoonlijke ontwikkeling help ik jou weer wat lichter te leven. Hervind je creativiteit en bouw aan zelfvertrouwen. Een moeilijke band met je ouder, een onveilig gevoel, een stukgelopen relatie met een partner of collega, afscheid van een geliefde, een job of je thuis, narcisme in familie of relaties… Als er moeilijke gebeurtenissen zijn geweest, kan professionele hulp je verrassend snel vooruit helpen! Ga weer vrolijk door het leven met zorg voor jezelf.

Mijn specialisaties

Hier breng ik jou naartoe:

  • Je ik-sterkte terugvinden | Voor anderen ben jij die sterke alles-oplosser. Vanbinnen voel je je zo al lang niet meer. Wat wil jíj eigenlijk? Waar word jij blij van? Doe je meestal dingen voor anderen? Wat maakt jou gelukkig? Die vragen beantwoorden we. Jij staat weer in je kracht.
  • Een oplossing voor je vermoeidheid | Zit je op het randje van een burn-out? Met ademhalingsoefeningen en visualisaties help ik je weer rust te vinden. Je ontdekt stapje voor stapje hoe je aan zelfzorg doet en gaat weer bewust eten en drinken, ademen en rusten.
  • Opnieuw naar dat zelfvertrouwen | Haalde iemand je geloof in jezelf helemaal onderuit of blijft kritiek gewoon dagen hangen? Samen krijgen we inzicht in je relaties en onzekerheden. Ik help je om al je positieve kanten opnieuw te ontdekken en ze te gebruiken om te groeien.
  • Zonder twijfel beslissingen nemen | Wil je dingen veranderen in je relatie, in je gezin of op het werk maar blijft het bij onbereikbare dromen? We brengen in kaart welke stapjes nodig zijn. Je weet weer waar je goed in bent en welke investeringen in jezelf nodig zijn.

“Het juiste begrip, het juiste woord is voor mij belangrijker dan de juiste pil. Gelukkig ben ik bij jou geweest.
Sedertdien ben ik veel rustiger. Ik had de klik gemaakt. Niets moet. Daarnet nog de visualisatie gedaan, heeft me goed gedaan. En ik hoor je stem. Gelukkig heb ik jou ontmoet op mijn pad. Nu weet ik dat het goed komt. Door jou ben ik gerust. Dank je wel hiervoor.”  Rita

Nog meer getuigenissen

Op dit recept mag je vertrouwen:

  • Ik zet je aan het werk | Om te groeien moet je werken. Maar de opdrachtjes die ik jou geef, brengen inzichten die je een leven lang bijblijven en waar je op kan terugvallen wanneer je weer twijfelt. Zo blijf je vertrouwen op je buikgevoel. De sessies zijn een pure investering in jezelf.
  • Ik gebruik bewezen technieken | Als poly-energetisch therapeut volgde ik trainingen EMDR, NLP, hypnose- en regressietherapie en een opleiding medische basiskennis. Mijn kennis van anatomie en fysiologie neem ik mee in mijn holistische benadering, hetgeen een stukje kan bijdragen tot meer algemeen inzicht over lichamelijke klachten. Ik leer je het piekeren los te laten en weer te verbinden met jezelf en met je lichaam. Bewust worden van de gevolgen van angsten en stress op je lichaam kan veel energie besparen.
  • Ik help je groeien | Ik heb een pak ervaring: als hsp in het leven, als bedrijfsleider. Resultaat? Een zachte, maar volhardende sparringpartner die jou uitdaagt dingen te veranderen. Bovendien wijs ik je de weg naar trainingen, boeken en instanties die je kunnen helpen. Hou het niet bij dromen.

Gesprekstherapie en NLP zijn de basis van deze integrale therapie.
De combinatie met technieken, zoals genogram, tijdlijnen en innerlijk kindwerk helpen je om oude dingen te verwerken en los te laten. Visualisaties en oefeningen die je tussen de sessies kan doen helpen je verrassend snel vooruit in je leven.

Je kiest bewust voor een nieuwe manier van denken en voor nieuwe overtuigingen. Dit doet je groeien en geeft je een goed gevoel. Coachingstechnieken helpen je om dit alles te verankeren. De combinatie therapie en coaching maakt dit traject zo uniek.
Ik krijg er elke dag energie van om mensen te zien evolueren hun To Feel Good!
Ze worden stap voor stap de persoon die ze diep vanbinnen zijn, uniek en authentiek!

Wil jij ook (terug) naar To Feel Good?

Tarief

Een sessie van 1u15 kost €90 incl. btw.

Een sessie van 1u kost €70 incl. btw. Ervaring leert me dat je evolutie dan wat minder snel gaat, maar als het financiële een rol speelt, wil ik jou hiermee van dienst zijn.

Contact

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

Bel me op +32 (0) 474 91 49 56, mail naar [email protected]
of vul het contactformulier in.

Contactformulier