Inzicht in jezelf is al de helft van de therapie
Mildheid en begrip voor je eigen denken en doen is een logisch gevolg

Dat is de weg naar eigenliefde, innerlijke rust en balans
En zo leer je dat je gewoon jezelf mag zijn, en dat voelt zó goed

 • Houden negatieve gedachten en vastgeroeste overtuigingen je tegen om voluit te leven?
 • Zorgen stress en spanningen voor blokkades, burn-out of concentratieverlies?
 • Voel je dat je angsten, woede of verdriet soms de leiding nemen?
 • Lukt het niet om goed voor jezelf te zorgen, maar wel steeds voor anderen?
 • Kan je je moeilijk ontspannen en speelt vermoeidheid je parten?
 • Houdt zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld je klein?

WIL JE GRAAG

 • Meer veerkracht en positiever leren denken en handelen
 • Bewust beslissingen nemen zonder die emotionele saboteurs
 • Angsten en zorgen omvormen naar rust en vertrouwen
 • Eigenwaarde vergroten en eigenliefde creëren
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen en jezelf leren accepteren zoals je bent
 • Omgaan met overprikkeling, vermoeidheid en hoogsensitiviteit

Persoonlijke ontwikkeling maakt je vrij en blij
en helpt je vastgeroeste overtuigingen
en negatieve gedachten om te buigen
naar positieve gedachten die je een niveau hoger tillen

Mijn eigen zoektocht én mijn vaste besluit
om me goed en gelukkig te voelen
werd mijn grote passie om jou te begeleiden

Draag goed zorg voor jezelf
vooral als het eens wat minder gaat
Negeer je negatieve gevoelens niet, anders negeer je jezelf!

We moeten ons tegenwoordig altijd goed voelen lijkt het wel, maar als dit een keertje niet zo is, accepteer dit dan en voel wat je voelt vanbinnen. Weet dat gevoelens komen en gaan in golven, dat het straks weer beter gaat.

Blije, gezonde en happy person…

Door verdriet, angsten, woede of andere gevoelens te durven voelen, leer je ze pas verwerken en vervolgens ook loslaten.
Minder bagage in je rugzak en meer happy moments! Zo kom je helemaal in balans!

Aanpak

Als integraal therapeut bekijk ik je als mens in zijn geheel, zowel het mentale en het emotionele aspect, en ook het cognitieve, het sociale en het fysieke aspect komen aan bod. Poly-energetische therapie is gebaseerd op de klassieke psychotherapie en is gecombineerd met 5 moderne coachings en therapeutische technieken. Deze zijn heel efficiënt en krachtig en vooral erg toegespitst op elke individuele persoon, zodat je als cliënt wordt benaderd volgens wat je op dit moment wil en kan bereiken, dus op je eigen tempo.

4 jaar lang was ik tijdens mijn opleiding verbluft over de zachte en toch efficiënte aanpak. De kracht van polyenergetica is dat het inzicht die je krijgt louter uit jezelf komt, vanuit je eigen zijnsbewustzijn. Het helende vermogen ligt in het bewustworden van je eigen kracht en je mooie eigenschappen, in het versterken van je eigenwaarde en eigenliefde, en in het leren om goed voor jezelf te zorgen.

De therapie zorgt in 6 à 10 sessies voor blijvende verandering, dankzij dankbare technieken zoals NLP, EMDR, energiewerk, delenwerk, regressie- en hypnotherapie, verbale en non-verbale communicatie en innerlijk kindwerk. Als therapeut schakel ik over naar de techniek die het best past bij jou als cliënt, of volgens hetgeen voorrang vraagt bij gebeurtenissen tussen 2 sessies. Door de oefeningen is er afwisseling en komt als vanzelf naar boven wat aandacht vraagt. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen geven je tools die je altijd kan gebruiken om tot rust te komen.

Integrale therapie & specialisatie

Ik specialiseerde me in mensen met een lage eigenwaarde, die perfectionistisch en gevoelig zijn, die op zoek zijn om zich goed en krachtig in hun vel te voelen en die steeds over hun grenzen gaan, waardoor vermoeidheid en uitputting erbij hoort. Mensen die hun hele leven blijven doorgaan, soms door een slechte moeder-kind band, en eigenliefde een beetje zoek is.

 • Praten helpt en geeft meteen opluchting
 • Gevoelens mag je voelen
 • Aandacht hebben voor je gedachten en overtuigingen
 • Verbinding maken met jezelf = verbinding met je brein, je hart en je lichaam
 • Je familiesysteem en de wetten uit je kindertijd
 • Signalen van je lijf (h)erkennen
 • Rust en reflectiemomenten ontdekken, voeding en beweging, stilte en natuur
 • Omgaan met overprikkeling en hoogsensitiviteit (HSP: high sensitive person)

Werkwijze en stappenplan

Je doorloopt 3 stappen:

Via een gratis intakegesprek van 30 minuten ontdekken we of we een Happy Match zijn en hoe mijn werkwijze jou kan helpen met jouw klacht en wensen

 • Stap 1: Je krijgt inzicht in de oorsprong van je klacht, en in je gedachten en overtuigingen. Je leert jezelf beter kennen, en ook dat waar je blij en gelukkig van wordt. Niet alleen met praten, maar ook met oefeningen kom je als vanzelf heel snel bij de oorzaak van de klacht. Verrassend snel en eenvoudig ben je in enkele sessies al een pak verder in je ontwikkeling.
 • Stap 2: Je leert omgaan met jouw emoties en gevoelens en heftige gebeurtenissen te verwerken, zo kom je tot rust. Ademhalingstechnieken en visualisatie-oefeningen versterken je en kan je tussen de sessies door alvast gebruiken. Verwerken van emoties heeft een genezend effect, aandacht hieraan geven zorgt ervoor dat je dan pas beseft hoeveel je meedraagt van die onverwerkte gevoelens. De helende werking zorgt er vervolgens voor dat je kan loslaten en je rugzak leger maken.
 • Stap 3: Je leert jezelf accepteren en je leert loslaten en doelen bereiken. Via coaching oefen je en versterk je verder wat je anders wil. Je merkt dat je als vanzelf verder kunt met je leven, en je oefent wat je anders wil, hoe je anders wil reageren. Je ik-sterkte wordt nog extra verstevigd en overtollige bagage nog extra opgeruimd.

Is dit iets voor jou? Wil jij weten of we samen de kracht uit jezelf kunnen halen om meer rust en balans te ervaren

Neem dan hier contact met me op!