Met een passie om jou te helpen je leven mooier te maken

Anne Van heule is integraal therapeute met een positieve drive en een passie om je te inspireren innerlijke rust te vinden en angst om te ruilen voor vertrouwen.

In haar thuispraktijk voor persoonlijke ontwikkeling begeleidt Anne mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei, balans en innerlijke rust, met aandacht voor emotionele blokkades, eigenwaarde en zelfvertrouwen = Happy Person

Haar achtergrond als werkgever én als werknemer biedt een unieke uitvalsbasis omdat ze de moeilijkheden en uitdagingen vanuit de 2 werelden ervaarde. Welzijn en profit op één lijn = Happy Company

Door mijn vaste wil om me goed en gelukkig te voelen vloeide mijn eigen zoektocht na 5 jaar opleiding én een carrière-switch over in een drijfveer om mensen te helpen zich goed te voelen en hen naar een hoger niveau te tillen.

Wat ik leerde op persoonlijk vlak en in de bedrijfswereld wil ik je graag doorgeven, de goede beslissingen, maar ook de minder succesvolle. Mijn leerproces en inzichten helpen je vooruit in de complexe problematiek in de relatie tussen mensen, en de dynamiek en sfeer die hieruit voortvloeit. Wat ik ervaar in de individuele begeleiding voor persoonlijke ontwikkeling geeft me de drive om de menselijke belevingen en hindernissen om te zetten in dromen en doelstellingen.

Mijn enthousiasme en empathisch vermogen brengen je terug naar de essentie en naar je verlangen om impact te hebben op je eigen leven en om te geloven in je capaciteiten en je innerlijke kracht, zowel privé als op het werk.

Ik nam mijn leven onder de loep en maakte keuzes,
soms moeilijke keuzes.
Stap voor stap bewandelde ik mijn weg
naar innerlijk welzijn en happiness

De meest verrijkende ervaring!

In verbinding met jezelf, kan je pas verbinding maken met een ander
En verbondenheid staat op nummer 1 van happiness

Ontdek in onderstaande video hoe ik mijn leven onder de loep nam
en hoe je innerlijke rust, welzijn en balans kan vinden.

Net als het even moeilijk is,
is dit een uitnodiging om te veranderen

Verwacht van mij geen onpersoonlijke theorietjes die oppervlakkig zijn en onbruikbaar in de dagelijkse realiteit.

Wel één-op-één gesprekken, meteen te hanteren tips, individuele opvolging en informatieve, leuke workshops die onmiddellijk bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Belangrijke dingen die je terugbrengen naar de basis, naar de oorsprong van ons authentiek zijn, naar dat wat diep in jezelf belangrijk is om te voldoen aan je eigen normen en waarden waar je (onbewust) voor staat.

Alles wat nodig voor balans en welzijn.

Gelukkig leren zijn is niet altijd gemakkelijk, en heeft te maken met je onverwerkte gevoelens. Even stilstaan bij jezelf, en zorgen voor je innerlijk leven, leert je mild te worden voor jezelf, waardoor je stilaan leert jezelf graag te zien.

Krachtige wortels geven een sterke stam en gezonde vruchten

Inzicht in jezelf en je wortels zorgt voor innerlijke kracht en mooie doelen

Mijn missie

Je goed voelen is volgens mij ieders levensdoel, en elk heeft zijn eigen weg te gaan. Want als je je goed voelt in je vel, dan ben je een beter mens, beter voor jezelf, voor je omgeving, voor onze maatschappij.

Ik maakte er mijn levensmissie van om vanuit een diep menselijk respect voor ieders unieke persoon welzijn te stimuleren. Zonder oordeel over jou als persoon, maar vanuit een liefdevolle verbinding. Wat jou als mens getekend heeft en hoe dit je kracht ondermijnde en je beslissingen heeft beïnvloed, je tegenslagen en ook je successen bepaalde, dat is wie jij bent en dat is net hetgeen waaruit je kan leren.

Ik word blij als ik zie hoe mensen evolueren naar hun eigen authenticiteit, als ik zie hoe ze zich stap voor stap beter in hun vel voelen, en ze nieuwe inzichten meteen toepassen in hun dagelijks leven, zowel in hun privéleven als op het werk. Dit geeft mij energie!

Inzicht in jezelf en je wortels zorgt voor innerlijke kracht en mooie doelen

Krachtige wortels geven een sterke stam en gezonde vruchten

 

Is dit iets voor jou? Wil jij weten of we samen de kracht uit jezelf kunnen halen om meer rust en balans te ervaren

Neem dan snel contact met me op!

Omdat ik geloof in samenwerking en bundeling van expertise

Voor de Happy Company is het fijn samenwerken met mijn businesspartner en teamexpert Jos Luypaers van W2Insight, en dit vooral:

  • voor persoonlijkheidsprofielen zoals Personal Color, zodat iedereen dezelfde taal leert spreken en samenwerking vanzelfsprekend wordt
  • voor strategie en doelbepaling zoals Strategie met Ballen, zodat iedereen in de onderneming hetzelfde doel nastreeft

Jos Luypaers : Open, no-nonsense, betrokken, gedreven, empathisch, enthousiast en resultaatgericht. Een partner die het beste uit medewerkers en teams naar boven haalt. Een spiegel voor ondernemers, directies en leidinggevenden. Voor teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, samenwerken, organisatieverandering, communicatie, conflictoplossing.

Wat mensen zeggen en doen is ondergeschikt aan waaróm ze dit doen!